• Szeged város - 2014
  Kothencz János önkormányzati képviselő
 • Szeged Város
  Kothencz János önkormányzati képviselő
 • Szeged Város
  Kothencz János önkormányzati képviselő
 • Szeged város
  Kothencz János önkormányzati képviselő

Kothencz János már leadta szavazatát

Kothencz János már leadta szavazatát
Kothencz János polgármesterjelölt már leadta szavazatát, ahogyan Tóth Péter és Málovics György is. Járuljunk mi is az urnák elé, döntsünk együtt Szeged jövőjéről! - írta a Facebook-on a "Kothencz János legyen Szeged polgármestere" elnevezésű csoport.
Nyugodt hangulatban telik a szavazás Szegeden, jelentette a Hír Televízió tudósítója a városból. Mint mondta, Kothencz János, a Fidesz-KDNP - L.É.T polgármesterjelöltje és Botka László (MSZP) jelenlegi városvezető is leadta voksát.

A bizonytalan szavazók dönthetik el a szegedi polgármester-választást a Fidesz–KDNP jelöltje szerint. Kothencz János azt mondta: Szegeden általában alacsony a részvétel, és szerinte akkor van esélye nyerni, ha sokan elmennek voksolni. Hangsúlyozta: az elmúlt napokban azért dolgozott, hogy minél többen járuljanak az urnákhoz.
Kothencz: A bizonytalanok dönthetnek Szegeden


„Az elmúlt időszakban igyekeztünk minden emberileg elkövethetőt megtenni azért, hogy minél több emberhez eljuttassuk a jó szándékunkat, az üzenetünket. Ezt nagyon széles körben valósítottuk meg, olyanok körében is, akik nem szoktak elmenni szavazni. Tekinthetjük őket apolitikusnak, olyanoknak, akiket egyébként sem érdekel a politika. Nevezzük őket bármilyen magatartásúnak is, a lényeg az, hogy minden azon múlik, hogy ők megmozdulnak e, felkelnek-e a székből, fotelből, és eljönnek-e szavazni. Nagyon remélem, hogy ez így lesz. Ennek megfelelően fog alakulni a választás kimenetele” – nyilatkozta a Hír Televíziónak Kothencz János polgármesterjelölt.


-kt-